Pranešimų skaičius : 156 Age : 28 Miestas : Tamsos drakono kampelis ;] Registration date : 2007-12-07
Temos pavadinimas: Paskirstymo testas Št. 12 08, 2007 10:13 pm
Jūs turite atsakyti į šiuos klausimus ir atsiųsti man į PM. Tada aš jus paskirsiu į vieną iš penkių koledžų.
1. Mėgstamiausia spalva: a) Juoda b) Mėlyna c) Raudona d) Geltona e) Žalia
2. Kokia šalis tau atrodo magiškiausia? a) Egiptas b) Prancūzija c) Ispanija d) Anglija e) Lietuva
3. Mėgstamiausias filmų žanras: a) Komedija b) Veiksmo c) Nuotykių d) Magijos e) Siaubo
4. Koks tavo mėgstamiausias fantastinis gyvūnas? a) Vienaragis b) Drakonas c) Pegasas d) Dvigalvis šuo e) Sfinksas
5. Jei turėtum galių, kokių norėtum turėti? a) Nematomumą b) Galią pasiversti gyvūnu c) Mokėti skraidyti d) Valdyti ugnį e) Sustingdyti žmogų/gyvūną
6. Ką tu labiausiai norėtum veikti vakare? a) Skaityti knygą b) Klausytis muzikos c) Atsisėdus paplūdimyje žiūrėti kaip leidžiasi saulė d) Būti su draugais e) Atsisėsti balkone ir žiūrėti į žvaigždes
7. Ką tu labiausiai vertini žmoguje? a) Akis b) Bendravimą c) Elgesį d) Aprangą e) Figūrą
8. Tu labiausiai mėgsti dainuoti: a) Duše b) Savo kambaryje c) Tarp draugų d) Scenoje e) Tyliai, mažame kamputyje
9. Tarp draugų tu būni: a) Pasikėlus(ęs) b) Laisvai c) Bendraujanti(s) d) Tyli(us) , kaip pelė e) Pagrindinė asmenybė
10. Kaip tu save apibūdintum vienu žodžiu? a) Bendraujanti(s) b) Draugiška(s) c) Tyli(us) d) Juokų karalius(ienė) e) Užsidarius(ęs)
Taigi, atsakykite į šiuos klausimus ir siųskite man į PM.